Pişmiş sebze tercih etmeyen, salata sever çocuklara

Havuç salatasına, küçük doğranmış salatalığa ek olarak

Küçük doğranmış ıspanak veya
Rendelenmiş yer elması veya kabak veya semizotu…

Ekleyip, nar ekşisi ve zeytinyağı sos ile muhteşem salatalar yapılabilir. Şu dönemde, bizde zeytinyağlı sebzelere karşı bir protesto var, salata gibi basit bir yöntemle mevsim sebzelerini tüketiyoruz.

Rendelenmiş kereviz, yerelması, havuç, elma karıştırıp üstüne
Rondodan geçirilmiş Ceviz, zeytinyağı, bir tatlı kaşığı bal sos olarak ekleyip denedik enfes oldu.

Reklamlar

Pişmiş sebze tercih etmeyen, salata sever çocuklara” için bir yanıt

  1. Hem de pişmemiş oldukları için değerlerinden de birşey kaybetmezler 🙂
    Aynı şekilde kırmızı lahana ve bildiğimiz sarması lahanayı da mutlaka kullan derim.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

w

Connecting to %s